DVMIR je dj in producent iz Ljubljane. Na ljubljanski klubski sceni se je prvič predstavil leta 2014. Ni dolgo trajalo, da se je obkrožil s podobno mislečimi posamezniki, in tako je nastal kolektiv in internetna založba SNIF. Kot producent je izdal za evropski založbi Handle the Sounds iz Belgije in Club Late Music iz Pariza.

Moč DVMIR-a je predvsem v njegovih dj skilsih in selekciji, polni britanskih ritmov, dancehalla, dembowa in trdih ritmov sodobnega kluba, prav tako pa se ne boji vrniti k svojim koreninam in po potrebi spustiti komad Soulja Boya.

DVMIR is a DJ and producer from Ljubljana, Slovenia. He was first introduced to the Ljubljana clubbing scene in 2014. It didn’t take long for him to surround himself with similar thinking individuals and that’s how the collective and internet label SNIF came to be. As a producer he hasn’t really come into his own yet, but he has already released with european labels like Handle the Sound from Belgium and Club Late Music based in Paris.

DVMIR’s strenght is really in his DJing skills. His selections are usually packed full of UK rhythms, Dancehall, Dembow and heavy contemporary club beats, but he’s not afraid to go back to his roots and drop a Soulja Boy when necessary.

festivalgrounded@gmail.com